Rally team


Mislav Mikulec je najmlađi i najperspektivniji vozač Rally-a u Hrvatskoj, koji sa svojih 17 godina pokazuje izniman talent i ambiciju. Automobilizmom se bavi od svoje 12 godine.

Karijeru je započeo 2008. Godine vozeći karting u klasi Comer 60. Do 2011. godine osvojio je 2 naslova Viceprvaka Hrvatske, a 2011. je osvojio međunarodni Sportstil Cup (vozači iz Slovenije, Hrvatske, BIH...) nakon čega odlazi u Dubai na Svjetsko Prvenstvo kao jedini predstavnik Hrvatske među 300 najboljih vozača Svijeta.

Postigavši izvrsne rezultate u Kartingu, Mislav se okreće Rally-u svojoj pravoj ljubavi u automoto sportu. 2012 godine sa svojim bratom Markom nastupa na 3. Rally Show-u Santa Domenica, to je bio prvi korak prema ulasku u svijet Rally-a sa svojih 15 godina.

Mislav i Marko ulaze u povijest Hrvatskog Rally-a 2013. godine, nastupivši na 14. Rally Poreć kao prva Juniorska posada ikad. Mislav vozi bez vozačke dozvole sa svojih 16 godina. Mislav i Marko osim što ispisuju povijest, rade i zavidne rezultate – 2. mjesto u klasi.

2013 godine nastupaju i na 4. Rally Show-u Santa Domenica gdje Mislav i Marko pokazuju izvrsnu uigranost i odlične vještine na zahtjevnoj makadamskoj podlozi. Među 40 posada u klasi, osvajaju 3. mjesto u klasi i pobjedu u Juniorima kao najmlađi sudionici Rally-a.

Motor-diht prepoznao je trud, talent, snažnu volju i ljubav prema Rally-u braće Mikulec kao što su i oni prepoznali našu želju za podizanjem razine svijesti o bitnosti sporta za unaprijeđenje kvalitete življenja posebice kod mladih ljudi. Također, bitan faktor pri odluci o sponzoru bio im je i kvaliteta autodijelova u asortimanu Motor-dihta koji se ugrađuju u trakače vozilo, Škoda Fabia Grupa A.

Motor-diht Rally team Mislav Mikulec (vozač) i Marko Mikulec (suvozač) članovi su kluba Autokarting Klub Sveta Nedelja, kluba s brojim šampionima Hrvatske Rally scene, kao što su Juraj Šebalj, Daniel Vojvodić, Luka Hrubi, Nenad Lončarić, Boris Beraković, Damir Vlašić, Marko Lončarić, Filip Puzić te brojni drugi.