[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]Vaše pravo na informacije. Iskoristite naše usluge!
Kao čovjek otvoren prema svijetu željni ste informacija. Njih Vam stavljamo temeljem naših pravila korištenja na raspolaganje. U daljnjem tekstu naći ćete detalje na temu pravila uporabe i impresum Motor-diht d.o.o. (u daljnjem tekstu: Motor-diht).

Pravila uporabe

Svaka uporaba www.motor-diht.hr stranice podložna je nastavno navedenim uvjetima.

 • 1. Usluge i odgovornost za informativne usluge
  Informacije koje možete naći na ovim WEB stranicama tvrtka Motor-diht je pažljivo odabrala za Vas.
  Informacije su neobvezujuće. Za rezultate koji mogu proizaći korištenjem podataka u smislu točnosti, aktualnosti i potpunosti i za to je li kvaliteta navedenih informacija odgovara Vašim željama i zahtjevima, Motor-diht ne preuzima nikakvu odgovornost. Svi korisnici koji pristupaju www.motor-diht.hr stranici njezin sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Tvrtka Motor-diht nije odgovorna ni za kakve neposredne niti posredne štete, koji bi mogle nastati iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe www.motor-diht.hr stranice ili zbog bilo kakve pogreške, odnosno nepotpunosti u njezinom sadržaju.
  Ova web-stranica sadržava podatke i obavijesti trećih osoba, kao i veze do drugih Internet-stranica na koje Motor-diht nema nikakav utjecaj. Tvrtka Motor-diht nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koje drugo svojstvo takvih podataka i obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost niti za posljedice takvih podataka i obavijesti.
  Informacije koje ćete naći treba uzeti kao okvirne. Pridržavamo pravo na izmjene, a posebice u konstrukciji, isporuci, promjene uvjeta prodaje, te promjene neobvezujućih preporuka cijena.
  Molimo provjerite podatke, prije uporabe u bilo koje svrhe. Točan podatak se može dobiti jedino na konkretan upit.
 • 2. Slanje poruka tvrtki Motor-diht:
  Ukoliko nam želite poslati mail s Vašeg privatnog e-mail “Accounta” obzirom na tehnička svojstva interneta morate sami donijeti odluku o povjerljivosti poslanih podataka i informacija. Možemo Vas uputiti na softver za kodiranje dostupan na tržištu.
  Ukoliko šaljete informacije iz kontaktnog područja naših stranica, morate voditi računa o tome da se informacije šalju nekodirane i time nismo u mogućnosti preuzeti odgovornost za povjerljivost i integritet e-mail sadržaja.
 • 3. Prava korištenja navedenih slika i podataka.
  Nositelj autorskih prava na slikama i tekstovima objavljenim na www.motor-diht.hr stranici je Motor-diht d.o.o., te je svako korištenje bez dopuštenja, osim u privatne svrhe zabranjeno. 
 • 4. Pridržaj prava na izmjene stranice
  Tvrtka Motor-diht d.o.o. pridržava pravo svakodobne izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem dijelu.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]