MA-PA je prvi proizvođač kvačila u Turskoj sa ISO9001 certifikatom. Preko 40 godina rade isključivo sa najboljim dobavljačima sirovina kontroliranog porijekla.

Vlastiti proizvodni proces obuhvaća dizajn, testiranja i proizvodnju i odvija se u suvremenim postrojenjima opremljenim najnovijim tehnološkim dostignućima. Sami dizajniraju alate za proizvodnju u vlastitim tvorničkim pogonima, obradnim centrima te vrše toplinsku obradu materijala. Služe se automatiziranim tekućim trakama za sastavljanje proizvoda. MA-PA posjeduje uređaje za testiranje proizvoda koji omogućuju 100 %-tno testiranje svih gotovih proizvoda. U mogućnosti su pratiti svaki pojedini proizvedeni dio kroz sve korake u proizvodnji i testiranju pomoću kodiranih šifri.

Asortiman obuhvaća više od 450 setova kvačila. U MA-PA-i se služe sofisticiranim ERP bar kod sustavom i automatiziranim proizvodnim trakama kako bi maksimalno zadovoljili potrebe kupaca vezane uz isporuku robe.

Kompjutoriziran sustav praćenja svake faze u proizvodnom procesu omogućuje im precizno praćenje ukupne učinkovitosti i produktivnosti.

Izvoze proizvode u više od 50 zemalja svijeta. Na mnogim svjetskim tržištima pozicionirali su se kao vodeći dobavljači setova kvačila.

Proizvodi posjeduju certifikate najviše kvalitete:
ISO 9001:2008
ISO/TS 16949:2009