Filtron je sinonim vrhunske kvalitete i tehnološke preciznosti, što potvrđuje njegova pozicija četvrtog proizvođača filtera prve ugradnje u Europi (originalan dio u novom autu), kao i 30 godina postojanja.

Filteri marke FILTRON namijenjeni za tržište rezervnih dijelova, proizvode se po identičnim standardima kao i oni koji proizvođači automobila (Aston Martin, Volkswagen, General Motors, Ford, Land Rover, Jaguar, Mercedes-Benz, Saab, Lotus, Harley Davidson, Suzuki i mnogi drugi…) ugrađuju kao originalan dio u novi automobil.

Prema standardima određenim od strane proizvođača automobila, svake godine proizvede se više od 70 milijuna filtera. Asortiman obuhvaća više od 2.200 proizvoda koji se distribuiraju u više od 80 zemalja na svijetu, a čine ga :

FILTER GORIVA koji zaustavlja i najsitnije čestice prisutne u gorivu, čime štiti fine elemente motora. FILTER KABINE filtrira zrak usisan kroz ventilacijske otvore i štiti od posljedica udisanja štetnih čestica koji mogu ugroziti ljudsko zdravlje i sigurnost vožnje. FILTER ULJA koji zaustavlja i sakuplja onečišćenja u ulju koja nastaju trenjem pokretnih dijelova motora u komorama izgaranja. FILTER ZRAKA ima učinkovitost filtracije 99,9% čak i za mikro čestice. ISUŠIVAČ ZRAKA pročišćava zrak od krutih čestica te štiti od smrzavanja mehanizama u pneumatskim instalacijama. FILTER PLINSKIH INSTALACIJA zaustavlja taložene nečistoće te time zaustavlja trošenje pokretnih dijelova plinskog injektora.

Brojni certifikati potvrđuju kvalitetu i garanciju, kao i izvrsne poslovne rezultate:

ISO/TS 16949:2009
ISO 14001:2004