Bmw Klub

BMW autoklub osnovan je s ciljem savjetovanja i educiranja, organiziranja promotivno rekreativnih, turističkih, natjecateljskih i sličnih okupljanja, kojim se želi stvoriti svijest o važnosti sigurne vožnje u cestovnom prometu, a zaljubljenike u adrenalin i brzu vožnju usmjeriti na sportove gdje je to poželjno i dopušteno.

Prepoznavši vrijednosti i ideje koje propagira BMW autoklub, a bliske su našima, odlučili smo se na suradnju s njima.

Budući da su klub osnovali zaljubljenici u BMW automobile, specijalan naglasak stavlja se na istu marku vozila te se održavaju posebna predavanja o nabavci kvalitetnih dijelova upravo za BMW automobile, kao i pravilnom održavanju. Velika važnost stavlja se na kvalitetu i pouzdanost proizvođača dijelova kojim se održavaju BMW-i. Također bitan faktor je i cijena istih, a Motor-diht kao direktan uvoznik te ekskluzivan zastupnik većine brendova koji su u prvoj ugradnji, odnosno ugrađuju se kao originalan dio.

Osnivači BMW kluba također su i vozači i organizatori Croatian Drift Challenge-a, automobilističkog sporta na koji pokušavaju usmjeriti adrenalin sa ceste na trkače staze.

Motor-diht je prepoznao izvrsnost te ideje, te odlučio sponzorirati upravo takve događaje kao i njihove vozače