Odnosi s javnošću

Tvrtka Motor-diht d.o.o. ekonomskom, pravnom, etičkom i filantropskom odgovornošću nastoji zadovoljiti potrebe internih i eksternih interesno utjecajnih skupina. Otvorenim i produktivnim komuniciranjem s njima nastojimo ih uključiti u planiranje, kako bismo zajedno doprinjeli zadovoljenju zajedničkih želja i potreba. Nastojimo brižno i konzistentno evidentirati primjedbe kupaca te zajedničkim naporima postići najbolja rješenja. Zato su nam mišljenja i sugestije naših partnera dragocjena za poboljšanje i ispravak eventualnih pogrešaka. Njegovanje prijateljskih odnosa s najvišim stupnjem povjerenja duboko je usađeno u organizacijsku kulturu tvrtke.

Osnovni i stalni prioritet je zadovoljstvo našeg kupca u svakom pogledu, tj. kvalitetan proizvod koji kupca potpuno oslobađa brige o funkcionalnosti i izdržljivosti. Njegovanje prijateljskih odnosa s najvišim stupnjem povjerenja.

Brižna i stalna evidencija o primjedbama kupaca te prilagođavanje njihovim potrebama. Ostvarenje ugodne atmosfere rada u kojoj je kupac član našeg tima i usmjeren u zajednički cilj - dobru zaradu uz potpuno zadovoljnog krajnjeg potrošača. Naravno, planiramo poslovati još uspješnije sa svojim dosadašnjim partnerima, učvrstiti naše poslovanje i prenijeti ga na višu razinu, kako bi svi imali koristi.

Planiramo biti otvoreniji prema novim kupcima, kako bismo širili svoje poslovanje i dalje. Stoga, najviše trebamo, i cijenimo mišljenje naših partnera kako da se poboljšamo i ispravimo eventualne poteškoće.

Asortiman robe svakodnevno osvježavamo novim artiklima, trudimo se imati što bolju ponudu robe uz prihvatljive cijene za naše korisnike.